Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Kastanjebruin

Kastanjebruin - Grond jezelf

Kastanjebruin

Kastanjebruin is een fantastische kleur om je te helpen jezelf te gronden. Het geeft je ook toegang tot universeel begrip. Kastanjebruin helpt bij opnieuw geboren worden, verhoogt je concentratie en helpt je meer geduld te hebben, stabieler en praktischer te worden. Grond jezelf in het nu met de stralen van kastanjebruin licht.

Gronden

Kijk naar je voeten. Stel je voor dat je voeten als magneten naar de Aarde en zijn rijke kleuren worden getrokken. Ga naar buiten, zet je voeten op de grond, haal een paar keer diep adem en laat jezelf de energie en de helende kracht van de aarde voelen. Visualiseer dan dat de kastanjebruine stralen door je lichaam naar de aarde bewegen. Voel hoe de stralen je gronden in het huidige moment. Geniet van het gevoel van verbondenheid. Adem de kastanjebruine stralen in en laat ze je lichaam vernieuwen. Zeg: 'Goddelijke geest, verbind me met uw oneindige krachtenintelligentie. Laat me mijn ware pad van wijsheid, vrede en vreugde bewandelen.'

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen