Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Bordeaux

Bordeaux - Wees doordrongen van je passie

Bordeaux

Bordeaux helpt je om verbinding te maken met je passie, de opwinding en het enthousiasme voor het leven. Het kan je naar je levensdoel leiden en helpen je dromen werkelijkheid te laten worden. Bordeaux kan je ook helpen om meer energie te krijgen wanneer je je down voelt en ondersteunt je om je weg te vinden wanneer je verloren voelt. Word je bewust van je passie met bordeaux.

Passie

Wanneer je iets heel graag wilt, dan zijn je intu´tie, je hart en je ziel hiervan doordrongen. Je begint duidelijkheid en het doel van je leven te ervaren. Besteed wat tijd aan het verbinden met je passie. Schrijf alle dingen op waar je van houdt, of die je graag zou willen doen, voelen en ervaren. Draag iets bordeauxroods dichtbij je hart en maak een speciale armband voor jezelf die je vaak kunt dragen om je aan je passie te herinneren. Je kunt ook een afbeelding maken of kopen van een bordeauxrode cirkel. Besteed iedere dag vijf minuten aan het mediteren bij deze cirkel, terwijl je jezelf bewust wordt van je levenslust. Beziel jezelf door diep adem te halen terwijl je je aandacht richt op de kleur bordeaux. Zeg: 'Goddelijke geest, laat me alstublieft bewust worden van mijn intu´tie, mijn passie en liefde voor het leven zodat ik mijn bijzondere mogelijkheden kan verwezenlijken.'

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen