Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten De Geheimtaal van Kleuren Regenboog

Regenboog - Verbind je met de feeŽn in de natuur

Regenboog

De straal van de regenboog bestaat uit een combinatie van verschillende kleuren. Dit is een heel krachtige en vernieuwende energie om mee te werken. De regenboog zorgt dat je je meer ontspannen, gelukkiger en levendiger voelt. Het opent ook mystieke sferen en kan je in verbinding brengen met de feeŽn, engelen en je creativiteit. Laat de stralen van de regenboog je leiden naar de wereld van de feeŽn.

Verbind je met de natuur

Ga naar het park. Kijk om je heen en zoek een boom die je aantrekt. Sta stil en concentreer je op je innerlijk. Voel hoe de boom je aantrekt en je wenkt om dichterbij te komen. Ga naar de boom toe. Doe je armen eromheen. Voel zijn levendigheid, zijn verbinding met de aarde, met de andere bomen, met de wereld. Laat een beetje van de goddelijke energie van de boom in jouw lichaam stromen. Voel hoe dit jou vervult en hoe je eigen goddelijkheid ontwaakt. Wandel door het park, buig je voorover om aan de bloemen te ruiken en luister naar de vogels die fluiten. Glimlach terwijl je de schoonheid van de natuur inademt. Visualiseer een regenboog en laat hem je lichaam baden, terwijl hij je verbinding met de natuur en het goddelijke versterkt. Vraag de stralen van de regenboog dan om je in contact te brengen met het koninkrijk van de feeŽn van de natuur. Je kunt zelfs sprankelende lichtjes om de bloemen zien. Praat tegen de feeŽn en vraag ze je te helpen op elk gebied in je leven waar je hulp nodig hebt, want ze zijn groots hun manifestatie. Zeg: 'Goddelijke intelligentie, laat me in contact komen met het koninkrijk van de feeŽn en me bewust worden van mijn bezieling, mijn leven en mijn goddelijkheid.'

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen?

De Geheimtaal van Kleuren
De Geheimtaal van Kleuren

Deze set van 45 orakelkaartenkaarten is speciaal gemaakt door Inna Segal om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Geheimtaal van Kleuren orakelkaarten kopen