Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Huwelijk

Huwelijk

Huwelijk
Huwelijk is de vereniging van twee zielen vanuit liefde, wederzijds respect en toewijding. Het geeft het verlangen aan om de liefde te versterken. Jouw trouwdag is een testament naar je welgegronde vertrouwen in de kracht van liefde. Blijf leven blazen in dat vertrouwen en die liefde.

Je ontvangt deze kaart omdat een huwelijk gerelateerd is aan je vraag. Of er is een huwelijk in je nabije toekomst, of de engelen geven een vernieuwing van geloften aan om de romantiek in leven te houden in je huidige huwelijk. Deze kaart is omgeven door liefde en positieve energie. Er is geen noodzaak om ongerust te raken door de boodschap van deze kaart. Sta open voor liefde, romantiek en mogelijkheden. En geniet van je huwelijksdag!


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Je ontvangt snel een romantisch of zakelijk voorstel
• Je ervaart een 'mystiek' huwelijk tussen je innerlijke mannelijke en vrouwelijke energieŽn
• Je ontmoet een belangrijk persoon tijdens een huwelijk waar je gast bent
• Bespreek het huwelijksonderwerp met je vriend of vriendin
• Je ontmoet binnenkort je huwelijkspartner
• …ťn van je vrienden of familieleden zal binnenkort trouwen

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen