Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Douche van overvloed

Douche van overvloed

Douche van overvloed
Geef ons je zorgen met betrekking tot geld om je financiŽle situatie aan te sterken. We begeleiden je bij het creŽren en accepteren van overvloed. Terwijl we samenwerken zal je situatie helen, zo snel als je dat zelf toestaat.

Deze kaart is een teken dat je gebeden over je financiŽn gehoord zijn en beantwoord worden. Hoe meer je luistert naar je instinct, des te sneller je verbetering zal zien in je financiŽle situatie.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• De munten die je de laatste tijd aantreft zijn ee teken van je engelen en overleden geliefden
• Een onverwachte financiŽle meevaller treft je
• Volg iedere begeleiding die je aantreft, want het kan een antwoord op je gebed zijn
• Overvloed kan in vele vormen komen; meer tijd, meer kansen of heldere ideeŽn

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen