Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Frisse lucht

Frisse lucht

Frisse lucht
Je lichaam heeft verfrissing nodig door zuurstofrijke lucht van gras, bomen, planten en bloemen. Breng wat tijd buiten door vandaag, zo dicht bij moeder natuur als mogelijk is. Open je gordijnen en ramen om je huis eveneens door te luchten.

De engelen sturen je deze kaart omdat je wat frisse lucht nodig hebt. Je bent te lang binnen geweest en je lichaam heeft behoefte aan zuurstof. Open je raam in huis of op kantoor om te luchten, ga dan naar buiten en haal diep adem. Als je in de stad woont, ga dan naar de buitenomgeving om die nodige frisse lucht in te ademen. Neem wat planten in huis of op kantoor om een goede zuurstofcirculatie te garanderen.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Sport buiten
• Zoek de zon op
• Breng tijd door in de bossen
• Verbind opnieuw met de natuur
• Breng wat 'frisse lucht' in de relatie of situatie

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen