Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Zie alleen liefde

Zie alleen liefde

Zie alleen liefde
Kijk door de fouten en misverstanden heen en zie de liefde in ieder persoon (inclusief jezelf). Je kordate focus naar liefde dat de grondslag is van iedere situatie brengt heling op de meest prachtige manieren.

De engelen geven je deze kaart om je eraan te herinneren om jezelf, anderen en iedere situatie door hun ogen te zien. Wanneer je je op liefde focust, dan valt alles dat geen liefde is weg. Het is alsof je een licht aandoet waardoor alle donkerte verdwijnt. Roep de engelen op wanneer je behoefte hebt om je visie naar een meer positief standpunt te brengen.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Kijk door de persoonlijkheden en egos van anderen heen en zie de engel in ze (de engelen kunnen je hierbij helpen als dit moeilijk voor je is)
• Vergeef
• Laat boosheid, pijn of vooroordelen los
• Affirmeer waar je naar verlangt, in plaats van waar je bang voor bent

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen