Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Ga ervoor!

Ga ervoor!

Ga ervoor!
Jouw gebeden en positieve verwachtingen zijn gehoord en beantwoord. We werken al een tijdje aan deze situatie sinds het ontstaan ervan, en we blijven over jou en iedereen die betrokken is waken. Blijf op je huidige pad, want het zal je ongetwijfeld ver brengen.

Deze kaart dient als aanmoediging in de situatie waar je over vraagt. De engelen garanderen je een positieve uitkomst zo lang je de situatie vanuit liefde blijft aangaan.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Twijfel niet; nu is de juiste tijd
• Je bent op de goede weg
• Het idee dat je hebt is Goddelijk aangestuurd
• De engelen zien een succesvolle uitkomst

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen