Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Luisteren

Luisteren

Luisteren
Rust je geest en luister naar onze liefdevolle geruststelling dat voor alles is gezorgd. Blijf in een stille en ontvankelijke staat, zonder zorgen over hoe je verlangens zich gaan manifesteren. Een stille geest en lichaam hoort ons snel en duidelijk. Dit is ons verzoek aan jou: Luister.

Je ontvangt deze kaart omdat de engelen een boodschap aan je willen overbrengen. Ze vragen van je dat je meer luistert en minder praat. (Wanneer we nerveus zijn dan hebben we de neiging om te praten.) Geef je zorgen over aan de engelen en vertrouw erop dat ze je gehoord hebben. Als het lijkt dat ze je niet gehoord hebben, dan is het waarschijnlijk omdat je niet luistert naar hun antwoorden. Dus trek je terug naar een stille plek met de intentie om te luisteren naar je engelen. Sluit dan je ogen, haal diep adem en luister.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Vermijd luidruchtige omgevingen
• Je hebt je engelen goed verstaan
• Zet de tv en de radio uit
• Je gehoor is gevoeliger omdat je staat afgestemd op de engelen
• Zuiver je oorchakra´s door licht die de gebieden boven beide wenkbrauwen zuivert te visualiseren.

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen