Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Nieuwe partner

Nieuwe partner

Nieuwe partner
Een toevalsontmoeting bestaat niet. Het is Goddelijk aangestuurd als een motor die de wielen in beweging brengt. Let op de nieuwe mensen die we in je leven sturen. Je zal ze herkennen doordat ze je een gevoel van bekendheid, gerustheid en veiligheid geven.

De engelen geven je deze kaart om een signaal af te geven dat een nieuw iemand je leven ingekomen is, of op het punt staat je leven in te komen, om gehoor te geven aan je verlangens. Deze persoon kan een zakenpartner zijn, een vriendschap of een romantische partner. Ga niet op zoek naar hem of haar, want dit zal op een natuurlijke manier gebeuren. Wanneer je deze persoon ontmoet, wees dan open voor spirituele begeleiding. Het zal je op liefdevolle en magische manier begeleiden.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Je hebt je soul mate ontmoet of staat op het punt je soul mate te ontmoeten
• Sta open voor hulp van anderen in plaats van alles alleen te willen doen
• Consulteer een expert
• Je wens wordt beantwoord via andere mensen
• Een nieuw huisdier komt in je leven

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen