Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Assertiviteit

Assertiviteit

Assertiviteit
Deze situatie kan op liefdevol op een goede manier geheeld worden. Ook is er een behoefte voor je kracht en oprechtheid met anderen mensen bij betrokken. We zullen achter je staan terwijl je jouw waarheid spreekt, met kracht en begeleiding van je woorden.

Je hebt deze kaart getrokken omdat je een vraag gesteld hebt over een situatie waarbij je je slachtoffer voelde. De engelen geven aan dat de situatie alleen maar verholpen kan worden wanneer je duidelijk communiceert naar anderen wat je behoeften en verwachtingen zijn. Het is mogelijk om zowel engelachtig als assertief te zijn als je de engelen vraagt om moed en begeleiding wanneer je van plan bent om jouw waarheid te willen spreken. Met oefening wordt liefdevolle assertiviteit makkelijker.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Neem direct actie
• Lees een boek of schrijf je in voor een cursus assertiviteit
• Vervang agressief of passief agressief gedrag voor assertiviteit
• Handel conflict af met liefde en eerlijkheid
• Vertel de waarheid tegen jezelf en anderen
• Deze situatie is een kans voor persoonlijke en spirituele groei

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen