Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Beloon jezelf

Beloon jezelf

Beloon jezelf
Je hebt de laatste tijd veel gegeven. Nu is het tijd om te ontvangen. Beloon jezelf op een betekenisvolle manier. De balans tussen geven en ontvangen is essentieel voor je energieniveau, stemming en motivatie.

Je hebt deze kaart getrokken omdat het tijd is om jezelf te belonen voor al het harde werk dat je hebt gedaan. Iedereen heeft beloningen nodig, en jij bent geen uitzondering. Een beloning zal je energie, stemming en motivatie boosten. Investeer in jezelf en neem tijd voor zelfzorg vandaag. Geef jezelf vandaag iets waar je veel behoefte aan hebt; een voorwerp, een reis of een dienst. Merk je op hoe je innerlijke kind hiervan opbloeit met vreugde?


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Neem de dag vrij vandaag
• Verwen jezelf vandaag met een beloning
• Balanceer geven met ontvangen
• Wees er zeker van dat je jezelf toestaat om te ontvangen
• Waardeer alles dat je hebt gedaan

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen