Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Waar verlang je naar?

Waar verlang je naar?

Waar verlang je naar?
Je bent nu in staat om te doen wat je echt verlangt. Wanneer je je werkelijke verlangens daadwerkelijk hebt bepaald en weet dat je ze verdient en klaar bent om ze te ontvangen, dan zullen ze onderdeel van je leven worden alsof ze magisch zijn.

Deze kaart komt naar je toe omdat je in afwachting bent van externe tekenen die aangeven wat je moet doen. De engelen zeggen je dat het antwoord komt van binnenin je. Je zal eerst zelf moeten beslissen wat je wilt voordat er iets kan veranderen. Neem de tijd om te mediteren op wat je echt verlangt. En weet dat je het beste verdient, zoals iedereen.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Gebruik affirmaties en positieve visualisatie om je verlangens te manifesteren
• Krijg duidelijk wat je verlangens zijn
• Laat schuldgevoelens en angst los wanneer je vraagt wat je wilt

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen