Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Verhulde zegen

Verhulde zegen

Verhulde zegen
Wat in eerste instantie een probleem lijkt is eigenlijk deel van het antwoord op je gebed. Je zal de redenen achter je huidige situatie begrijpen wanneer alles duidelijk wordt. Vertrouw in de hemelse bescherming en oneindige wijsheid om je gebeden op de best mogelijk manier te laten beantwoorden.

De engelen geven je deze kaart om je te helpen het positieve in te zien van deze uitdaging. Wat je bent kwijtgeraakt is niet voor niets en zal vervangen worden voor iets beters. Wees niet bang voor wat komen gaat en volg de begeleiding die komt via gedachten, gevoelens, visies en woorden.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• De ene deur sluit, een ander opent
• Het 'hoe' is niet belangrijk voor je, het 'wat' wel
• Laat de behoefte om controle te willen hebben en om de uitkomst te willen voorspellen los
• Heb vertrouwen

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen