Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Heb vertrouwen

Heb vertrouwen

Heb vertrouwen
Vooruitgaan verlangt niet altijd van je dat je vertrouwen in jezelf hebt. Vertrouwen in God is genoeg, wetende dat God via jou, en met jou, werkt. Vraag onze steun wanneer je zelfvertrouwen niet optimaal is en we zullen je voorzien van moed en vertrouwen.

Deze kaart is een bericht van de engelen met de boodschap: "Je kunt het!" Vertrouw erop dat je alles in je hebt om de missie voor je te voltooien. Hoewel je misschien niet volledig begrijpt hoe je deze taak moet volbrengen, heb vertrouwen dat je gedurende de weg begeleid wordt. Hoe meer je deze missie als iets onpersoonlijks ziet, des te beter. Luister niet naar de stem die zegt: "Waarom ik?" Je bent het waard en de engelen steunen je met iedere stap die je neemt.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Blijf in het hier en nu en focus op één stap tegelijk
• Geef alle zorgen aan God en de engelen
• Vraag de engelen om je vertrouwen te vergroten
• Vertouw erop dat Gods liefde en wijsheid via jou werken

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen