Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Spelen

Spelen

Spelen
Het is tijd om het werk even opzij te schuiven. Geen zorgen; we zullen je verantwoordelijkheden overzien en zorgen dat ze volbracht worden. Speelsheid en lachen zullen je energieniveau verhogen zodat je weer met een vernieuwd perspectief en met nieuwe energie aan het werk kunt gaan.

De engelen zien dat je moet spelen, dus daarom sturen ze je deze kaart. Je hebt veel zorgen en veel gewerkt de laatste tijd en je ziel schreeuwt om plezier maken. Gevoelens van vermoeidheid, irritatie of despressie zijn extra tekenen dat je nodig toebent aan speeltijd. Je hoeft niet te wachten op een vrij momentje, je kunt vandaag al beginnen met het tijd vrijmaken voor plezier hebben. Simpele pleziertjes, momenten van gekkigheid, lachen met een vriend, het kijken van een lachfilm zijn allemaal voorbeelden van hoe je meer plezier in je dag kunt brengen zonder veel tijd of geld te investeren. Plezier en spelen zijn noodzakelijkheden in het leven voor zowel kind als volwassene. Deze type acitiviteiten helpen ons om een gezonder leven te leven en stellen ons in staat om onze verlangens sneller te realiseren. Spelen en plezier hebben is onderdeel van een gebalanceerd leven.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Stop met wat je nu doet en ga iets leuks doen
• Laat alle schuldgevoelens los over het feit dat je plezier maakt
• Je verdient geluk, plezier en vreugde
• Wees er zeker van dat je activiteiten in je vrije tijd puur voor plezier zijn en niet-competitief

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen