Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Loslaten en overgeven

Loslaten en overgeven

Loslaten en overgeven
We besprenkelen je met zegeningen van onze stralende liefde. Open je armen en laat alle spanningen los. Open je handen, armen en hart voor onze liefde en hulp.

De engelen brengen je deze kaart omdat je aan het proberen bent deze situatie in je eentje op te lossen. Ze zouden je graag willen helpen, maar eerst zal je je moeten overgeven aan de situatie en moeten loslaten. Overgeven betekent dat je moe bent van het strijden. Het betekent dat je op emotioneel vlak moet loslaten, met het vertrouwen dat het Universum het verloopt voor je regelt. Overgeven betekent niet opgeven of dat je gecontroleerd wil worden. Door overgave ben je verzekerd van een betere uitkomst. Als je hulp nodig hebt met overgeven, vraag dan de engelen voor hun steun.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Heb geen zorgen over hoe je gebeden beantwoord worden. Laat het over aan het universum of God
• Wees bereid om te vragen naar hulp
• Laat de noodzaak om te controleren los, de dingen zullen beter gaan
• Vermijd machtstrijd in je relatie. Sta in je eigen kracht, dan hoef je er niet voor te strijden

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen