Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Focus op dienstbaarheid

Focus op dienstbaarheid

Focus op dienstbaarheid
Je ziel verlangt naar vreugdevolle dienstbaarheid en het zwemmen in een constante stroom van gelukzaligheid. Deze stroom voedt je constant alles dat je nodig hebt. Zet je focus op het blijven in deze stroom van geven en ontvangen, in iedere situatie, en in alles dat je doet.

Deze kaart komt naar je toe omdat je je zorgen maakt over je levensdoel. Wellicht dat je je onzeker voelt over of je genoeg geld verdient, over je succes of hoe anderen over je denken. In plaats van dat je je zorgen maakt over wat anderen over je denken of wat je wel of niet krijgt, focus enkel op hoe je dienstbaar kunt zijn. Gebruik je natuurlijke talenten, passies en interesses om anderen te helpen. Je zal dan door de wet van aantrekkingskracht alle steun krijgen die je nodig hebt.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Laat financiŽle zorgen los
• Sta open voor Goddelijke begeleiding en volg het zonder aarzeling
• Als je nerveus wordt, focus je dan op dienstbaarheid

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen