Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Kans om te vergeven

Kans om te vergeven

Kans om te vergeven
Deze situaties geeft je de mogelijkheid om te helen, groeien en negatieve gedachtepatronen los te laten. Houd de intentie vast om goedheid en Goddelijk licht in anderen te zien. We helpen je om onverzoenlijke gedachten, gevoelens en energieŽn los te laten en om je naar een hogere plek van vrede en medeleven te brengen.

De engelens sturen je deze kaart omdat ze zien dat je vermoeid raakt van de negatieve patronen in je leven. Om deze cyclus te verbreken is het belangrijk om oude negatieve gedachten los te laten over de huidige situatie en relatie. Je kunt dit doen door diep in te ademen en op iedere uitademing je angsten, zorgen, boosheid en andere pijnlijke emoties door te geven aan de engelen. Vergeving betekent niet dat je het gedrag van de ander vergoelijkt, het betekent dat je niet meer bereid bent om door te gaan met het dragen van giftige gevoelens en gedachten over die andere persoon. Zet jezelf vrij en ervaar de postieve patronen door vergiffenis.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Vermijd het verwijten van jezelf of anderen
• Wanneerje je boosheid loslaat ontstaat een creatieve oplossing voor de situatie
• Er zijn verscholen zegeningen in deze relatie en situatie
• Focus op verlangens in plaats van angsten en vooroordelen

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen