Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Dagdromen

Dagdromen

Dagdromen
Je zal onze boodschappen makkelijk horen en ontvangen wanneer je regelmatig dagdroomt. Ontspan en open je geest zonder je gedachten aan te sturen. Merk gevoelens, visies of ideeŽn op alsof je een film kijkt. Dit is de stoel van creativiteit.

De engelen sturen je deze kaart omdat ze graag zouden zien dat je je opentstelt voor nieuwe ideeŽn. Het is belangrijk om te dagdromen om nieuwe inspiraties en ideeŽn op te doen. Probeer niets te forceren, volg enkel het pad van je gedachten volgens natuurlijke manier. Ze zullen je de dingen vanuit een nieuw perspectief laten zien. Schrijf je ideeŽn op in een dagboek en vraag de engelen voor begeleiding over welke stappen je moet ondernemen om je dromen te achtervolgen. Stel niet uit.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Sta open voor nieuwe mogelijkheden
• Sta jezelf toe om groot te dromen
• Geef jezelf toestemming om te ontspannen en je te laten gaan
• Probeer iets nieuws dat je altijd al hebt willen doen
• Brainstorm met jezelf of anderen voor nieuwe ideeŽn

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen