Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Wees eerlijk naar jezelf

Wees eerlijk naar jezelf

Wees eerlijk naar jezelf
Kijk in je hart en je weet de waarheid van deze situatie. Het is veilig om de waarheid aan jezelf toe te geven. Wij zullen je steunen en begeleiden bij iedere nodige verandering. Leun op ons voor moed en kracht om goed voor jezelf te zorgen. Focus je alleen op je ware verlangens, en ze zullen met engelenvleugels naar je toekomen.

Je hebt deze kaart getrokken om gecontronteerd te worden met het feit dat je je ware gevoelens verstopt. Je bent waarschijnlijk bang dat wanneer je je ware gevoelens toont dat je overspoelt raakt met gevoelens en geconfronteerd wordt met de nodige veranderingen waar je je niet klaar voor voelt. De engelen verzekeren je dat het het beste is wanneer je de situatie aangaat met eerlijkheid. Ze zullen je helpen met je emoties en relaties en zullen je steunen om positieve veranderingen aan te brengen.
Je engelen herinneren je eraan dat je je moet focussen op de verlangens die je hebt, en niet de angsten. Op deze manier trek je je verlangens aan en niet je angsten.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• De situatie zal beter worden wanneer je hem aangaat met eerlijkheid
• Je verdient beter
• Vertrouw je eigen gevoelens, ook als anderen het er niet mee eens zijn
• Leg je macht niet bij anderen
• Vermijd in de illusie te raken dat 'dit is wat het is'

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen