Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Verandering van richting

Verandering van richting

Verandering van richting
De veranderingen die je nu meemaakt zijn Goddelijk aangestuurd door je bereidheid om je hart te openen voor liefde en onze begeleiding. Je bent beschermd, dus volg jouw weg naar de gelukkige uitkomst die je verlangt.

Deze kaart geeft aan dat je bedenkingen hebt gehad en dat je de riching van je leven hebt veranderd op een positieve manier. Je oude manier van leven levert je niet meer genoeg op. Je ontwijkt vrienden en bezigheden die eerder interessant voor je waren. Je hebt behoefte aan een levensstijl en carrière die beter aansluiten bij je passies. De engelen begeleiden je in deze tijd tijdens je transitie. De wet van aantrekkingskracht geeft je zekerheid dat je prachtige nieuwe kansen en relaties manifesteert.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Je start een nieuwe fase in je leven
• De komst van een nieuw project
• Zwangerschap, geboorte of de adoptie van een kind zijn waarschijnlijk
• Een nieuw element in je leven is een verademing, ook al lijkt dit misschien nu nog niet zo

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen