Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Wet van aantrekkingskracht

Wet van aantrekkingskracht

Wet van aantrekkingskracht
Iedere gedachte is een investering die zich meteen uitbetaalt. Investeer dus slim. Je hebt de macht om te je eigen gedachten te kiezen en om ze overeen te stemmen met liefde, vrede en harmonie. Op jouw verzoek stemmen we onze energieŽn graag af op hogere frequenties.

De engelen hebben je deze kaart gegeven om je te herinneren aan de wet van aantrekkingskracht en hoe deze je kan helpen om de situatie te verbeteren. Klagen en zorgen trekken alleen maar meer klachten en zorgen aan, dus verzet je gedachten om aan te trekken wat je verlangt. Beeld je in dat jouw gewenste situatie werkelijkheid is en doe dit meerdere keren per dag. Toon de dankbaarheid voor deze manifestatie, wat de eerste stap is om jouw verlangen te materialiseren.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Denk aan je verlangens en vermijd klagen en zorgen
• Wees de persoon die je wilt aantrekken
• Wanneer je spirituele energie groter wordt, dan voel je jezelf minder aangetrokken tot lagere energieŽn in relaties en situaties. Dit is normaal en de engelen helpen je bij deze transitie.

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen