Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Cupido

Cupido

Cupido
We sturen golven van liefde naar je hart en ziel. We ontwaken de liefde voor het leven zelf in je. Je beslissing om romantiek te accepteren en om ervan te genieten heeft deze herontwaking gerealiseerd. Sta jezelf toe om liefde in al zijn vormen op spontane wijze te vieren.

Je trekt deze kaart omdat de engelen je verlangen naar romantiek opmerken. In plaats van dat ze de externe wereld in je liefdesleven proberen te veranderen, steunen ze je op intern vlak. De engelen zeggen dat romantiek ontstaat vanuit liefde voor het leven zelf. Wanneer je de engelen deze liefde in je laat ontwaken, dan zul je op natuurlijke manier meer romantische liefde ervaren in je relaties.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Omring jezelf met romantische schoonheid zoals rozen en kandelaars
• Geef je romantische pijn over aan de engelen
• Vraag aartsengel Michael om je te helpen bij het loslaten van pijnlijke gebeurtenissen met huidige of ex partners
• Wees helder over wat je daadwerkelijk verlangt in je liefdesleven
• Affirmeer: "Het is veilig voor me om lief te hebben en om geliefd te zijn"

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen