Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Acceptatie

Acceptatie

Acceptatie
Zie jezelf en anderen door de ogen van de engelen, met onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Op deze manier inspireer je en breng je iedereen naar zijn hoogst mogelijke potentieel.

Je ontvangt deze kaart om je relatie met jezelf en anderen te helpen. De volgende keer dat je geneigd bent jezelf of anderen te beoordelen op een negatieve manier, wens ze dan geluk en gezondheid. Deze positievere manier vergroot je eigenwaarde en harmonie en heelt relaties.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Merk je op dat je je veel beter voelt wanneer je positief over jezelf en anderen denkt?
• Probeer anderen niet te controleren of veranderen
• Laat de noodzaak om dingen te willen controleren los en je zal je gewenste uitkomst (of beter) vreedzamer ontvangen
• Wanneer de ene deur sluit, dan opent zich een ander

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen