Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Tijd om te gaan

Tijd om te gaan

Tijd om te gaan
De zon komt iedere dag op en gaat iedere dag onder. Hetzelfde geldt voor de gebeurtenissen in je leven. Weet dan ook dat de zon de volgende dag weer zal opkomen. Einden zijn slechts weer het begin van iets nieuws en we zijn bij je bij iedere fase en cycli die je meemaakt.

De engelen brengen je deze kaart om je te helpen in te zien dat het tijd is om te gaan. Je weet al om welke situatie het gaat. Je twijfelt om te vertrekken vanwege loyaliteiten en angsten, toch verzekeren de engelen je dat het de beste keuze is. Werk met je engelen gedurende deze transitie om harmonie voor iedereen te garanderen. Laat schuldgevoel of andere negatieve emoties los omdat je energie nu positief gericht moet zijn.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Vervulling en het einde van een cyclus zijn nabij
• Het doel is bereikt in deze relatie of situatie
• Roep aartsengel Azrael op voor hulp met rouwen en aartsengel Michael voor hulp met moed

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen