Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Betrouwbare begeleiding

Betrouwbare begeleiding

Betrouwbare begeleiding
Je hebt een prachtig idee ontvangen als antwoord op je gebeden. Dit idee is oprecht en betrouwbaar. Je kunt er volledig voor gaan, wetende dat we bij je zijn bij iedere stap die je maakt. Vraag en sta open voor onze steun voor alles dat gerelateerd is aan dit idee.

De engelen geven je deze kaart omdat ze willen dat je vertrouwen hebt in je ideeŽn, welke antwoorden zijn op je gebeden. Je kunt ze vertrouwen. Je wordt gesteund tijdens je reis om je ideeŽn in acties om te zetten. Als je je ooit kwetsbaar voelt, vraag dan je engelen om emotionele, spirituele of matieriŽle steun.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Maak je geen zorgen om de details, ze zorgen voor zichzelf gaandeweg
• Ga ervoor!
• Je idee is een goed idee
• Je kunt gerust verandering aanbrengen en verdergaan

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen