Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Energiewerk

Energiewerk

Energiewerk
Het leven kan opwindend zijn omdat het leven uit energie bestaat. Je lichaam is een wonderbaarlijk energieveld dat positief reageert op liefdevolle daden. Je handen en hart zijn actief met helende energie naar je geliefden en klanten.

Je hebt deze kaart getrokken omdat de engelen zeggen dat je je voordeel kunt halen uit energiewerk, zoals Reiki of Qi Gong. Je kunt een gequalificeerde practitioner vinden door je lokale holistische gezondheidscentrum te raadplegen. De engelen raden aan om een sessie bij te wonen waar je een energiehelende behandeling krijgt.
Deze kaart kan ook aanduiden dat je levensdoel betrekking heeft op het geven van energiehelende behandelingen. Als je hier al training voor gedaan hebt (of je bent hierop reeds geattendeerd), dan geeft deze kaart aan dat dit proces zich zal versnellen.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Zuiver de energie in je huis of andere omgevingen
• Je bent erg gevoel voor energieŽn. Zuiver jezelf dus regelmatig van energieŽn die je hebt geabsorbeerd
• Bescherm jezelf door jezelf te visualiseren beschermd door wit en paars licht
• Neem lessen voor energiehelend werk

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen