Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Er is niets om je zorgen over te maken

Er is niets om je zorgen over te maken

Er is niets om je zorgen over te maken
Je bent veilig en de situatie is onder Goddelijke controle en universele orde. Laat alleen liefhebbende gedachten en emoties doordringen in de situatie om zeker te zijn van de meest gunstige uitkomst.

De engelen sturen je deze kaart omdat er niets is om je zorgen over te maken. Zorgen zijn een vorm van gebeden dat juist hetgeen naar je toetrekt dat je niet wilt. Laat je zorgen los, want er is werkelijk niets om je zorgen over te maken. Daarentegen, met je zorgen zou je kunnen krijgen waar je om vraagt.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Alles gaat beter dan je denkt
• Vraag je engelen om je zorgen los te laten
• Aan een gelukkige uitkomst is niet te ontkomen
• Vermijd zorgen, negatieve emoties halen je omlaag
• De engelen zijn bij je en alles is oké

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen