Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Ondernemer

Ondernemer

Ondernemer
Zelfstandige zijn past bij je gezindheid en intenties. Voor jezelf werken geeft je de mogelijkheid om je intu√Įtie beter te kunnen volgen. Wij zijn je collega's en partners en blijven loyaal aan jouw zijde om succes te verzekeren.

Deze kaart komt naar je toe omdat je geschikt bent om voor jezelf te werken. Je hebt de ideeŽn, het doorzettingsvermogen en de zelfdiscipline die noodzakelijk is om als zelfstandige verder te gaan. Maar toch twijfel je omdat je twijfelt over of je het kunt. Je engelen garanderen je dat je hebt wat nodig is om succesvol te zijn als zelfstandige. Ze zullen je begeleiden en steunen gedurende je weg. Je succes is gegarandeerd.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Je ideeŽn voor een eigen bedrijf zijn goed
• Stap uit je huidige baan door verder te gaan met je huidige bedrijfsideeŽn
• Onderneem actie betreffende je carriŤrebehoeften
• Wijd jezelf toe aan het succesvol zijn met je eigen bedrijf

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen