Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Hartchakra

Hartchakra

Hartchakra
Liefde komt vanuit het hart. Je hart is het centrum van je fysieke wezen, afgesteld voornamelijk op liefde. Het is veilig voor je om met een open hart lief te hebben en geliefd te zijn. We zijn er voor bescherming en begeleiding.

De engelen hebben je deze kaart gegeven omdat het antwoord op je vraag zich bevindt in je hart. Hoe meer je je hart opent, des te meer liefde, vreugde en vrede je zal voelen. Je kunt je hartchakra openen door de engelen te vragen hun helende energie te sturen door je hart te visualiseren omgeven door roze licht, of door het inhaleren van de geur van roze rozen, of door het dragen van rozenquartz en door te focussen op liefde.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Stuur licht en liefde naar je hartchakra
• Zorg goed voor je conditie door beweging en gezonde voeding
• Een door hartkwalen overleden geliefde zegt tegen je: ""Hallo, ik houd van jou."
• Heb een hart-tot-hart discussie

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen