Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Kind

Kind

Kind
Je geeft heel veel om kinderen, en ze reageren direct op je liefde. Alle kinderen, inclusief je eigen innerlijke kind, hebben liefde, genegenheid en aandacht nodig. We kunnen je hart zuiveren en opstellen zodat je meer tijd en energie hebt voor de kinderen die je nodig hebben.

Deze kaart geeft aan dat een kind betrokken is bij je vraag. Dit kan je eigen kind zijn, je verlangen naar een kind, een jong familielid of je huidige of oude baan waarbij je kinderen hielp. Zijn kinderen de laatste tijd veel in je gedachten voorgekomen? Dan is deze kaart het bewijs dat wat je overweegt juist is. Dit kan zijn het meer tijd doorbrengen met kinderen of het kijken naar werk waarbij je werkt met jongeren of kinderen.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Je levensdoel heeft te maken met kinderen
• Wees als een kind
• Geef aandacht aan je innerlijke kind
• In kind in de Hemel zegt tegen je: "Ik hou van jou"
• Zwangerschap of adoptie kunnen een onderdeel van je leven zijn

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen