Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Creatief project

Creatief project

Creatief project
Je ziel verlangt ernaar om zich op een creatieve manier uit te drukken. Creatieve uitdrukking laat je tot leven voelen en geeft je opwinding. Het ontsteekt passie in je leven.

Deze kaart geeft aan dat je wat meer manieren moet krijgen om je creatief uit te drukken. De engelen helpen je hierbij, op het werk en thuis. Bijvoorbeeld; schrijf, speel een muziekinstrument, maak dingen, verf, naai of herdecoreer. Het maakt niet uit wat het is, het belangrijkste is dat je je innerlijke creativiteit loslaat en ervan geniet.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Werk aan een betekenisvol project dat je hebt uitgesteld
• Neem deel aan een creatieve cursus zoals fotografie of danslessen
• Je levensdoel en carrière zal duidelijk worden door creatieve manieren die nu nog onduidelijk voor je zijn, dus maak je er geen zorgen over wat het is. Volg de weg voor je.

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen