Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Merk de tekenen op

Merk de tekenen op

Merk de tekenen op
Ja, de tekenen die je ontvangt komen vanuit de hemel. We leggen veren, munten en andere tekenen op je pad neer om je eraan te herinneren dat je geliefd bent en nooit alleen.

De engelen geven je deze kaart om je te helpen de tekenen die je gezien hebt te begrijpen. Deze tekenen kunnen veren, munten, vlinders, vogels of visies zijn. Ze zijn gestuurd om je te laten weten dat ze bij je zijn en je liefhebben, beschermen en begeleiden.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Je geliefden in de hemel zeggen: "Hallo! Ik houd van je!"
• Merk de tekenen op en weet dat je op de goede weg bent
• Heb vertrouwen
• Volg de tekenen die je begeleiden naar je innerlijke verlangens

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen