Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Onschuld

Onschuld

Onschuld
Iedereen is onschuldig aangezien niemand God's perfecte handwerk kan veranderen. Geef ons je zware gevoelens zodat we de lading kunnen verlichten. Geef ons schuldgevoelens, boosheid of verwijt die je liefdevolle blik vertroebelt. Geniet weer van de vrede in je hart.

Deze kaart komt als geruststelling dat de situatie en de mensen die betrokken zijn onschuldig zijn. Als je schuldgevoelens herbergt, laat het los en geef het aan de engelen. Van alle emoties is schuld de laagst vibrerende, dus trekt het negativiteit aan. Als je andere mensen schuldig oordeelt, dan herinnert deze kaart je eraan om de Goddelijkheid in ze te zien om de situatie te helen (je hoeft niet per se een relatie voort te zetten wanneer je iemand niet vertrouwt; echter, het is belangrijk om giftige gedachten en emoties los te laten voor je eigen gezondheid). De engelen vragen je om ieder misverstand onschuldig is.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Probeer je in te leven in andermans standpunt
• Vergeef jezelf en laat spijtgevoelens los
• Een ruzie die je hebt kan gebaseerd zijn op een misverstand
• Honoreer het innerlijke kind in jezelf en anderen
• Kijk door oppervlakkige illusies heen en zie de spirituele waarheid van perfectie en Goddelijke orde

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen