Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Laat je verleden los

Laat je verleden los

Laat je verleden los
De last van het meedragen van je verleden vermoeit je. Het is tijd om deze last los te laten. Behoud alleen de lessen en de liefde, laat al het andere achter. Je hebt er geen behoefte aan of je hebt het niet nodig. Nu is het weg.

Je krijgt deze kaart omdat je gedachten en gevoelens naar het verleden je tegenhouden. Je herhaalt een patroon vanwege onafgemaakte emoties uit je verleden. Deze kaart is een teken dat je moet vergeven en verder gaan om pijnlijke patronen te doorbreken. Dit betekent niet dat je met de persoon moet zijn die je moet vergeven. Het betekent enkel dat je giftige gevoelens inruilt voor vreedzame.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Ga een nieuwe relatie of situatie aan met positieve verwachtingen
• Vermijd routines
• Spreek met een vertrouwenspersoon of steungroep
• Vergeef hen die je pijn gedaan hebben
• Het ergste is nu achter de rug
• Vergeef jezelf
• Houd je gedachten over de situatie positief

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen