Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Aard jezelf

Aard jezelf

Aard jezelf
Wanneer je je bewustzijn van je lichaam en de fysieke wereld loslaat, dan ontaard je. Hoewel het aangenaam is om in de lucht te drijven, je aandacht en werk zijn hier op aarde nodig. We helpen je op spiritueel en materieel niveau te aarden zodat je van dit aardse leven kunt genieten.

Dat kaart geeft aan dat je je energie en aandacht moet aarden. Als je je licht in je hoofd voelt, verward of vergeetachtig, dan heeft deze kaart daar betrekking op. Niet geaard zijn betekent dat je aandacht te hoog gericht is, alsof je niet in je lichaam zit. Er is meer focus nodig op de aarde. Je kunt jezelf aarden door met blote voeten over het gras te lopen, of door voedsel te eten uit de aarde, zoals aardappelen en wortelen. Of door planten en bomen aan te raken. Jezelf aarden helpt je om je beter te kunnen concenteren en te focussen en het helpt ook beter te kunnen verbinden met de engelen.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Breng wat tijd door in de tuin
• Werk met bloemengeuren
• Pas je dieet en andere leefgewoontes aan zodat ze je mentale en fysieke bewustzijn stimuleren
• Laat je woorden praktisch en begrijpbaar zijn
• Wees duidelijk en authentiek in je relaties
• Stuur liefde en licht naar Moeder Aarde

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen