Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels De oceaan

De oceaan

De oceaan
De diepe blauwe zee spreekt je ziel aan, heelt je en stelt je gerust. Zelfs de gedachte om jezelf in z'n helende schoot te dompelen brengt wenselijke effecten met zich mee. Beter nog, breng wat tijd fysiek door aan de kust. Sta de kracht en schoonheid van de oceaan toe om alle zorgen weg te spoelen.

Deze kaart komt naar je toe vanwege je verbinding met de oceaan. Het is een teken dat je meer tijd moet doorbrengen aan zee, misschien tijdens een vakantie of wellicht als thuisbasis. De engelen zullen je hierbij helpen wanneer je dit vraagt en toestaat. De lucht en het water van de oceaan inspireert en heelt je.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Neem zoutbaden om te ontgiften
• Drink meer water
• Verbind met dolfijnen en andere zeedieren
• Je hebt een oceaangerelateerd verleden uit een vorig leven
• Leer een watersport zoals duiken, zeilen of snorkelen

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen