Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Gestage vooruitgang

Gestage vooruitgang

Gestage vooruitgang
We geven je erkenning door de progressie die je hebt gemaakt in je dagelijkse activiteiten door te handelen uit liefde. We zien de bijdrage die je maakt in de wereld via je gedachten, gevoelens en liefdeshandelingen.

Deze kaart dienst als verzekering dat je gestage vooruitgang maakt. Soms vergelijk je jezelf nogal streng met anderen en heb je het gevoel dat je verder zou moeten zijn dan je daadwerklijk bent. Maar kijk hoe ver je bent gekomen, hoeveel je hebt geleerd en hoeveel mensen je hebt geholpen! Focus op je progressie in plaats van dat je perfectie van jezelf eist. Onderneem iedere dag iets waardoor je dichter bij je doel komt.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Je bent op de goede weg, ook al voelt het alsof je te traag gaat
• Prijs het licht in plaats van dat je de donkerte verafschuwt
• Waardeer jezelf

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen