Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Familie

Familie

Familie
Deze situatie komt uit een emotionele ervaring met een familielid, die je kan helpen om te begrijpen en te helen. Omarm jezelf en deze ervaring in ziel en hart met rustgevend blauw licht en vele engelen. Sta open voor de geschenken en lessen van deze situatie en sta jezelf toe om vrede te voelen.

Deze kaart betekent dat de vraag die je stelt gerelateerd is aan familieproblemen. Het zou kunnen dat wat helend werk noodzakelijk is betreffende een specifiek familielid (het is de persoon die je in gedachte hebt terwijl je dit lees). Of deze kaart kan duiden op een behoefte naar meer familiecontact, zoals het doorbrengen van een vakantie samen. De engelen zullen je hierbij steunen.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Een nieuw familielid komt eraan
• Je hebt vrienden die als tweede familie voor je zijn
• Het is tijd om oude gevoelens aan te gaan zodat ze losgelaten kunnen worden
• Laat een ongewenst patroon los door één of meerder familieleden te vergeven (inclusief jezelf)

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen