Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Levensdoel

Levensdoel

Levensdoel
Het doel van het leven is dienstbaar zijn op een manier die jou en anderen plezier geeft. Maak je geen zorgen over het vinden van je levensdoel. Focus je daarentegen op het dienen van een doel, dan zal je doel jou dienen.

Deze kaart herinnert je eraan dat je niet hoeft te strijden om je levensdoel te vinden. Maak je geen zorgen om het verdienen van veel geld in een betekenisvolle manier. En maak je geen zorgen over het beginnen of stoppen van een baan. Volg daarentegen de weg van je natuurlijke verlangens, talenten en passies met de volledige intentie om vreugde te brengen in je leven. Je levensdoel hoeft niet exact gedefiniëerd te zijn. Het is een proces, niet een categorie.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Geef al je zorgen over geld en carrière aan God en de engelen
• Je bent op de juiste weg naar je levensdoel
• Focus je op één stap tegelijk met betrekking tot je levensdoel en heb geen angsten over de toekomst
• Wat je nu doet is onderdeel van je levensdoel

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen