Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Vreugde

Vreugde

Vreugde
Vreugde is de hoogste energie van allemaal. Het is het magische gevoel dat alles mogelijk is. Vreugde ontstaat uit het waarderen van alles in het huidige moment. Vreugde stelt je in staat om je huidige en toekomstige momenten op z'n hoogste niveau te ervaren.

Je hebt deze kaart getrokken om jezelf eraan te herinneren dat je kracht ontstaat door in een staat van vreugde te blijven. Vraag je engelen om begeleiding voor de veranderingen die nodig zijn om meer vreugde in je leven te brengen. Als je je opgesloten of een slachtoffer voelt, op welke manier dan ook, dan kunnen je engelen de last verlichten. Het uitkijken naar iets vreugdevols brengt de vrijheid die je verlangt, terwijl eveneens aan je verantwoordelijkheden wordt voldaan.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Heel of verwijder de delen in je leven die geen vreugde opleveren
• Het antwoord op je vraag heeft te maken met de weg kiezen die de meeste vreugde oplevert
• Laat je angsten los en focus je op het gevoel van vreugde alsof je verlangens al werkelijkheid zijn

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen