Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Relatie

Relatie

Relatie
Je primaire relatie is met jezelf en God. Iedere andere relatie volgt hieruit. Wanneer je je veiliger en geliefder van binnen voelt, dan zullen je andere relaties eveneens bloeien en groeien.

Deze kaart geeft aan dat je een meer positieve fase van je relaties ingaat. Zoals de afbeelding van de kaart al aangeeft, je bent nu uit het bos en gaat een gebied in met licht en pracht. Zoals de engel afgebeeld op de kaart moet je gewoon nog heel even aanklampen.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Het antwoord op je vraag bevindt zich in je relatie
• Vertrouw je gevoelens over je huidige relatie, en handel daadkrachtig
• De engelen helpen je een nieuwe prachtige relatie te manifesteren
• Stuur liefde, licht en engelen naar je huidige relatie
• Een positieve verandering vindt plaats in een huidige relatie van je (wat op een gezonde beŽindiging kan duiden)

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen