Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Perfecte timing

Perfecte timing

Perfecte timing
Nu is het perfecte moment voor je om in te spelen op je ingevingen. De deuren staan open terwijl je met ons aan je zijde erdoorheen loopt. Stel niet uit, alles is klaar voor je succes. Alles en iedereen is aan je zijde, in steun voor jouw positieve uitkomst.

Deze kaart betekent dat je bepaalde stappen moet ondernemen voordat je gebed, wens of verlangen beantwoord kan worden. De engelen zeggen dat nu het perfecte moment is om te handelen. Ze zullen je hierbij begeleiden. Soms is de manier waarop we een situatie aangaan niet belangrijk, maar dat we energie, daadkracht en intentie investeren in hetgeen dat we verlangen. Wanneer we eenmaal de eerste stap genomen hebben in de richting van onze gewenste uitkomst, dan geeft het universum ons aanvullende hulp.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Onderneem nu actie
• De situatie verloopt goed indien je niet uitstelt
• Maak een beslissing
• Blokkades in het verleden waren er omdat de tijd nog niet rijp was

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen