Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Reinigen en ontgiften

Reinigen en ontgiften

Reinigen en ontgiften
Vanuit liefde en respect vragen we je om je waardevolle en gevoelige lichaam te ontgiften. Op jouw verzoek helpen we je levensbevestigende manieren te ontwikkelen om om te gaan met stress. Geef je zorgen en bezorgdheden aan ons en voel de pracht van je nieuw gezuiverde lichaam.

Via deze kaart raden de engelen aan om chemicaliŽn en giffen uit je lichaam te laten verdwijnen. Je gevoeligheid voor drugs, suikers, alcohol, cafeÔne en nicotine is verhoogd. Deze middelen hinderen je vermogen om met de engelen te communiceren, dus ze vragen je om ze te vermijden. De engelen helpen je graag met stress of onbedwingbare trek, je hoeft alleen maar te vragen.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Gebruik kruiden om te zuiveren, zoals tarwegrassap of vlozaad
• Consulteer een holistische voedingsdeskundige
• Roep aartengel RaphaŽl op om de onbedwingbare trek te verminderen
• Vermijd giftige relaties of situaties
• Vraag aartsengel Michael om je huis of lichaam te reinigen van slechte energieŽn
• Gebruik milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen