Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Daily Guidance from your Angels Vraag

Vraag

Vraag
Vraag ons om hulp bij deze situatie en we zullen meteen aan het werk gaan voor je. Wij zijn onderworpen aan vele universele wetten. Onder deze wetten is de vrije wil die je in staat stelt om je eigen keuzes en beslissingen te maken. We wachten je verzoek dus geduldig af.

Deze kaart dient als een herinnering om je engelen vaker te vragen om hulp. De engelen kunnen je op allerlei gebieden helpen in je leven; het brengen van ideeŽn, moed, vertrouwen, zelfverzekerdheid en opheldering. Ze kunnen je ook helpen met materiŽle behoeften, zoals geld, tijd, gezondheid en vitaliteit.


Aanvullende betekenis voor deze kaart

• Vraag om wat je maar nodig hebt
• Klaag niet, maar vraag om hulp
• Vraag de mensen in je leven om hulp
• Delegeer
• Huur anderen in om je te helpen
• Vraag hulp aan de engelen voor alles, hoe klein of groot het ook is

Daily Guidance from your Angels kopen?

Daily Guidance from your Angels
Daily Guidance from your Angels

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Daily Guidance from Your Angels (dagelijkse begeleiding van je engelen) orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig dek met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Je kunt ook een vraag stellen en een kaart trekken voor begeleiding en antwoorden. De kaarten zijn ontworpen om vreedzaam in balans te blijven gedurende de dag en om je eraan te herinneren dat je engelen altijd bij je zijn om je te helpen op alle gebieden in je leven.

Daily Guidance from your Angels kopen