Huwelijk

Huwelijk

Betekenis

• Je ontvangt snel een romantisch of zakelijk voorstel
• Je ervaart een 'mystiek' huwelijk tussen je innerlijke mannelijke en vrouwelijke energieën
• Je ontmoet een belangrijk persoon tijdens een huwelijk waar je gast bent
• Bespreek het huwelijksonderwerp met je vriend of vriendin
• Je ontmoet binnenkort je huwelijkspartner
• Één van je vrienden of familieleden zal binnenkort trouwen

Beschrijving

Huwelijk is de vereniging van twee zielen vanuit liefde, wederzijds respect en toewijding. Het geeft het verlangen aan om de liefde te versterken. Jouw trouwdag is een testament naar je welgegronde vertrouwen in de kracht van liefde. Blijf leven blazen in dat vertrouwen en die liefde.

Extra toelichting

Je ontvangt deze kaart omdat een huwelijk gerelateerd is aan je vraag. Of er is een huwelijk in je nabije toekomst, of de engelen geven een vernieuwing van geloften aan om de romantiek in leven te houden in je huidige huwelijk. Deze kaart is omgeven door liefde en positieve energie. Er is geen noodzaak om ongerust te raken door de boodschap van deze kaart. Sta open voor liefde, romantiek en mogelijkheden. En geniet van je huwelijksdag!

Wat vind jij van 'Huwelijk'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen