Zie alleen liefde

Zie alleen liefde

Betekenis

• Kijk door de persoonlijkheden en egos van anderen heen en zie de engel in ze (de engelen kunnen je hierbij helpen als dit moeilijk voor je is)
• Vergeef
• Laat boosheid, pijn of vooroordelen los
• Affirmeer waar je naar verlangt, in plaats van waar je bang voor bent

Beschrijving

Kijk door de fouten en misverstanden heen en zie de liefde in ieder persoon (inclusief jezelf). Je kordate focus naar liefde dat de grondslag is van iedere situatie brengt heling op de meest prachtige manieren.

Extra toelichting

De engelen geven je deze kaart om je eraan te herinneren om jezelf, anderen en iedere situatie door hun ogen te zien. Wanneer je je op liefde focust, dan valt alles dat geen liefde is weg. Het is alsof je een licht aandoet waardoor alle donkerte verdwijnt. Roep de engelen op wanneer je behoefte hebt om je visie naar een meer positief standpunt te brengen.

Wat vind jij van 'Zie alleen liefde'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen