Luisteren

Luisteren

Betekenis

• Vermijd luidruchtige omgevingen
• Je hebt je engelen goed verstaan
• Zet de tv en de radio uit
• Je gehoor is gevoeliger omdat je staat afgestemd op de engelen
• Zuiver je oorchakra´s door licht die de gebieden boven beide wenkbrauwen zuivert te visualiseren.

Beschrijving

Rust je geest en luister naar onze liefdevolle geruststelling dat voor alles is gezorgd. Blijf in een stille en ontvankelijke staat, zonder zorgen over hoe je verlangens zich gaan manifesteren. Een stille geest en lichaam hoort ons snel en duidelijk. Dit is ons verzoek aan jou: Luister.

Extra toelichting

Je ontvangt deze kaart omdat de engelen een boodschap aan je willen overbrengen. Ze vragen van je dat je meer luistert en minder praat. (Wanneer we nerveus zijn dan hebben we de neiging om te praten.) Geef je zorgen over aan de engelen en vertrouw erop dat ze je gehoord hebben. Als het lijkt dat ze je niet gehoord hebben, dan is het waarschijnlijk omdat je niet luistert naar hun antwoorden. Dus trek je terug naar een stille plek met de intentie om te luisteren naar je engelen. Sluit dan je ogen, haal diep adem en luister.

Wat vind jij van 'Luisteren'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen