Nieuwe partner

Nieuwe partner

Betekenis

• Je hebt je soul mate ontmoet of staat op het punt je soul mate te ontmoeten
• Sta open voor hulp van anderen in plaats van alles alleen te willen doen
• Consulteer een expert
• Je wens wordt beantwoord via andere mensen
• Een nieuw huisdier komt in je leven

Beschrijving

Een toevalsontmoeting bestaat niet. Het is Goddelijk aangestuurd als een motor die de wielen in beweging brengt. Let op de nieuwe mensen die we in je leven sturen. Je zal ze herkennen doordat ze je een gevoel van bekendheid, gerustheid en veiligheid geven.

Extra toelichting

De engelen geven je deze kaart om een signaal af te geven dat een nieuw iemand je leven ingekomen is, of op het punt staat je leven in te komen, om gehoor te geven aan je verlangens. Deze persoon kan een zakenpartner zijn, een vriendschap of een romantische partner. Ga niet op zoek naar hem of haar, want dit zal op een natuurlijke manier gebeuren. Wanneer je deze persoon ontmoet, wees dan open voor spirituele begeleiding. Het zal je op liefdevolle en magische manier begeleiden.

Wat vind jij van 'Nieuwe partner'? Deel jouw ervaring met ons!

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen?

Dagelijkse Leiding van je Engelen Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen. De Dagelijkse Leiding van je Engelen orakelkaarten, door Doreen Virtue, is een prachtig deck met 365 meditaties. Iedere kaart geeft steunende en opbeurende boodschappen om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Dagelijkse Leiding van je Engelen kopen